27.08.2015 | Parteneriat

ANDU a devenit partener oficial al echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu

Miercuri, 26 august 2015, de la ora 18.00, jucătorii CSU Atlassib Sibiu si-au prezentat noul echipament oficial de joc în magazinul ANDU din Shopping City Sibiu.

Cu o zi înainte de primul meci din cadrul Turneului amical Elemer Tordai, jucătorii din noul lot CSU Sibiu, si-au prezentat noile tricouri cu care vor evolua, în sezonul 2015/2016, în cadrul competiÈ›iilor oficiale. Cu un design nou si modern, tricourile pe care le vor îmbrăca jucătorii sunt confecÈ›ionate de ANDU la cele mai înalte standarde. Astfel, ANDU devine partener oficial al CSU Atlassib Sibiu din dorinta de a sustine sportul de performanta.

De la lansarea noului echipamentul oficial si pana la incheierea sezonului competitional, fanii pot achizitiona replici ale noilor tricouri oficiale din magazinul ANDU din Sibiu.

"Pentru noi este o mare onoare sa incepem un parteneriat cu voi (n.r. CSU Atlassib Sibiu). Este un parteneriat in care ne punem mari sperante si sincer, am realizat niste echipamente cu totul speciale si am pus mult suflet in ele. Vrem sa va aduca mult noroc. Vreau sa va urez mult succes si sper sa ne vedem si anul viitor aici, tot asa, plini de incredere", a declarat Alexandru Hanea, managerul ANDU.

Horatiu Floca, co-presedintele Sectiei de Baschet din cadrul CSU Sibiu s-a declarat si el increzator in acest parteneriat. "Plecam la drum, impreuna, in acest sezon competitional, si sperat sa fie un sezon incununat de succese. Suntem onorati sa purtam, in cadrul jocurilor pe care le derulam, un echipament produs de un brand local, asa cum este ANDU, si speram ca acesta sa fie inceputul unei lungi colaborari".