Andu

Politica de confidentialitate

 

Datele personale ale cumpărătorului vor fi confidenÈ›iale È™i vor fi utilizate de către proprietarul site-ului www.andu.com.ro pentru finalizarea cu succes a comenzilor. Necompletarea datelor personale în procesul de achiziÈ›ionare online al unui produs, atrage dupa sine întreruperea comenzii. Ne obligăm ca datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului www.andu.com.ro  sa nu fie transferate către nici o terţă parte decât cu acordul persoanei care a transmis aceste date ÅŸi autorităţilor cu respectarea procedurilor de legalitate, la solicitarea acestora.

Totodată, proprietarul magazinului online ANDU, poate dezvălui informaÅ£ii ÅŸi date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiază de dreptul la informare, acces la date, intervenÅ£ie, opoziÅ£ie ÅŸi de a se adresa justiÅ£iei. Totodată, aceÅŸtia au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc ÅŸi să solicite ÅŸtergerea datelor.

InformaÅ£iile cu privire la datele personale nu vor fi folosite de către societate decât în scopul comercializării produselor, realizării studiilor de piaţă, a soluÅ£ionării reclamaÅ£iilor utilizatorilor, a notificării cu privire la concursuri ÅŸi campanii promoÅ£ionale.