Treninguri copii

SPORTY CHIC

Un trening ultrachic, cu un design armonios care poate fi purtat in timpul practicarii sportului preferat, cat si la o plimbare in oras.

Cumpara Treninguri

Tricouri copii

ANDROGIN T-SHIRT

Croiala si detaliul decorativ de pe maneca fac din acest tricou o piesa unica si confortabila pentru copilul dumneavoastra.

Cumpara Tricouri

Pantaloni copii

CLASSIC BERMUDA

Pantalon scurt, prevazut cu elastic reglabil la terminatie. Este un articol de baza in garderoba fiecarui copil si poate fi purtat cu o gama variata de tricouri.

Cumpara Pantaloni

Tricouri copii

ACTIVE BOY

Poate fi asortat ușor la orice tip de pantalon, datorită minimalismului detaliilor. Dungile creează un accent șic și interesant.

Cumpara Tricouri

Pijamale copii

Pijama băieței

Într-o varietate cuprinzătoare de nuanțe, această pijama este perfectă pentru cei mici prin detaliul deosebit de pe piept și prin croiul original. Inspirată de pijamalele de bărbați, conferă celor mici o alură dinamică și energie.

Cumpara Pijamale
Previous Next

Proces de fabricare

Un produs Andu "trece prin 5 mâini" înainte de a ajunge pe raft. Cu asta ne mândrim. E un standard pe care ni-l impunem de 20 de ani și ține de atenția la detalii pe care o acordăm fiecărui produs.

Afla mai multe

Materiale folosite

La noi veți găsi doar produse din bumbac și nu de orice tip ci bumbac pieptănat. Pentru cei care nu activează în domeniu, e vorba de bumbacul de cea mai bună calitate. E un standard pe care ni l-am impus de atâția ani și reprezintă un mod de viață sănătos pe care vi-l propunem dumneavoastră.

Afla mai multe