Treninguri barbati

Circuit

Imprimeul realizat atat pe bluza cat si pe pantalon in nuante transparente in ton cu cromatica de baza confera acestui compleu un aer ultramodern.

Cumpara Treninguri

Pantaloni barbati

TEAM PLAYER

Pantalonul 3/4 are o croiala lejera si il face perfect pentru sporturile outdoor..Se poate combina usor cu orice tricou Andu.

Cumpara Pantaloni

Tricouri barbati

FLATTERING

O variantă casual, cu un design care avantajează orice siluetă datorită desenului pe care îl realizeză vipușca orizontală și clinii de pe mâneci. Este ideal pentru practicarea sporturilor în aer liber.

Cumpara Tricouri

Pijamale barbati

Smart Nightwear

Aceasta pijama este deosebită prin detaliul decorativ de pe bluză care crează o alură dinamică oricărui barbat care o poartă. Un articol de îmbrăcăminte aparent banal, pijamaua este reactualizată și devine o piesa deosebită în garderoba bărbatului modern și activ.

Cumpara Pijamale
Previous Next

Proces de fabricare

Un produs Andu "trece prin 5 mâini" înainte de a ajunge pe raft. Cu asta ne mândrim. E un standard pe care ni-l impunem de 20 de ani și ține de atenția la detalii pe care o acordăm fiecărui produs.

Afla mai multe

Materiale folosite

La noi veți găsi doar produse din bumbac și nu de orice tip ci bumbac pieptănat. Pentru cei care nu activează în domeniu, e vorba de bumbacul de cea mai bună calitate. E un standard pe care ni l-am impus de atâția ani și reprezintă un mod de viață sănătos pe care vi-l propunem dumneavoastră.

Afla mai multe