Andu

Presa

28.06.2014

"Am redeschis magazinul ANDU din Polus Center Cluj"

Magazinul ANDU din Cluj a fost redeschis sâmbătă, 28 iunie 2014, după o scurtă perioadă în care s-a muncit din plin la reamenajarea lui. ToÅ£i clienÅ£ii brandului ANDU sunt aÅŸtepaÅ£i acum în Polus Center Cluj cu un magazin nou, cu un design deosebit, modern ÅŸi adaptat standardelor în materie de articole sportive.

Cu o intrare asemenea unei "arene sportive" ÅŸi cu un design special având la bază ideea de lemn natur, organic, magazinul ANDU îÅŸi aÅŸteaptă clienÅ£ii cu sute de articole pentru femei, bărbaÅ£i ÅŸi copii, de la tricori, pantaloni ÅŸi treninguri la pijamale confortabile - majoritatea produselor cu reducere de până la 50%.

ANDU este un brand 100% românesc, care creÅŸte de la an la an ÅŸi îÅŸi propune să le ofere clienÅ£ilor produse de cea mai bună calitate, din bumbac organic 100%.

 

 

 

ANDU premiat la American Design Awards

Compania sibiană producătoare de confecÈ›ii textile se numără printre cele trei branduri româneÈ™ti pentru care AgenÈ›ia Seed Consultants a fost premiată în cadrul competiÈ›iei internaÈ›ionale American Design Awards. Andu È™i Pic Flavours câÈ™tigă la categoria “Corporate Identity Design” iar Intact Media Group câÈ™tigă categoria „Brochure Design”. Seed Consultants, partener exclusiv în România al reÈ›elei Landor, este singura agenÅ£ie românească premiată la această competiÅ£ie internaÅ£ională.

“Aprecierea internaÅ£ională demonstrează încă o dată că brandurile româneÅŸti se dezvoltă ÅŸi pun accent din ce în ce mai mare pe imagine. Suntem mândri că specialiÅŸtii noÅŸtri în strategie de brand ÅŸi design au ridicat pe podiumul din SUA trei branduri româneÅŸti, fiecare cu valoare mare în categoria sa. Îmi felicit atât colegii, cât ÅŸi partenerii de business care au făcut echipă bună cu Seed”, a declarat DochiÅ£a Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

“Ne bucura enorm acest premiu. Vine ca o confirmare a încrederii acordate agenÈ›iei Seed cu care am conceput noul brand È™i sper ca Andu să nu se bucure doar de aprecierea juriului de la American Design Awards ci È™i de cea a publicului de aici, din România. ” a declarat Hanea Alexandru, Sales Director în cadrul companiei.

Noul brand Andu a fost realizat în toamna anului trecut în urma unei colaborări cu agenÈ›ia de consultanță È™i design Seed È™i va fi dezvoltat în perioada următoare de agenÈ›ia Promo Management din Sibiu. Prin noua imagine, ANDU È›inteÈ™te o nouă poziÈ›ionare pe piaÈ›a de confecÈ›ii din România, cu o identitate vizuală proaspată, o arhitectură de brand redefinită care să poată fi folosită pentru viitoarele platforme de comunicare È™i care să transmită valorile brandului: inovaÈ›ie, perseverență, calitate È™i energie.

ANDU ofera o gamă variată de articole sportive, venind mereu în întâmpinarea nevoilor consumatorului cu idei noi È™i culori vesele, folosind numai materiale naturale È™i de calitate. A fost fondată în anul 1997, în Sibiu È™i s-a extins treptat, la nivel naÈ›ional.

Mai multe detalii: Triplu medaliata la Olimpiada din America. 8 premii in 5 ani la Seed Consultants