Andu

CSR

Strategia de dezvoltare durabilă a companiei ANDU se bazează pe profesionalism, inovație și spirit de echipă. Suntem o companie energică, suntem perseverenți și vrem să dăm un exemplu de leadership.

De aceea am ales să susÈ›inem comunitatea în care ne dezvoltăm activitatea, axându-ne în special pe sectorul vieÈ›ii sportive È™i sociale din Sibiu, Cluj È™i Baia Mare. Suntem interesaÈ›i în mod special de proiecte care promovează miÈ™carea de masă È™i sportul ca mod de viață.

Facem însă È™i excepÈ›ii în cazul în care sunteÈ›i o persoană/organizaÈ›ie responsabilă, dedicată unei cauze, cu un proiect vizionar, bine structurat È™i care ar produce efecte asupra comunității.

Suntem mândri să ne implicăm în proiecte frumoase care promovează sportul ÅŸi miÅŸcarea.

ANDU - partener Campionatul Naţional de Taekwon-do Champions League 2014,

10 - 11 mai 2014, Sala Transilvania din Sibiu

 

ANDU - partener Campionatul Naţional de Taekwon-do pentru Copii 2014,

10 - 11 mai 2014, Sala Transilvania din Sibiu

 

ANDU - partener Sibiu Challenge 2014,

7 - 8  iunie 2014, Parcul Sub Arini din Sibiu

Sibiu Challenge este un eveniment sportiv organizat de PUMA Club, înscris pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu. Este un weekend dedicat miÅŸcării, în care toÅ£i iubitorii sportului pot practica la alegere în Parcul Sub Arini: fotbal, baschet, escalada, volei, badminton, ciclism, înot, rugby, tenis de câmp, ping pong, activităţi pentru copii, fitness.

 

ANDU - partener al Cupei de Minifotbal a Municipiului Sibiu

5-6 iulie 2014, Stadionul Municipal

 

 

ANDU - partener al Cupei Sibiului la Skandenberg. Invitat special Radu Valahu

24 august 2014, Shopping City Sibiu